Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Czy pracownicy ukraińscy z Polski mają nadzieja legalnej funkcji w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele osób zajmuje takie pytanie, że nietrudno jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego końca z Grupie Europejskiej.

Rola w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z własnej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

Razem z całą zasadą wiza do karierze w pewnym kraju UE nie daje ofert funkcji w żadnej z nich. Oznacza to, że jeżeli otrzymasz polską wizę do sztuki a nie będziesz odbierał w Polsce, będzie obecne naruszeniem prawa. Tak to, razem z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, ale taka wiza nie daje uprawniona do oficjalnego zaangażowania w pozostałych krajach UE. Tak to polskie prawo nie zezwala na utrzymanie w Niemczech w charakterze osiągnięcia wizy roboczej do Polski. To oznacza, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś działać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE mają prawo kierować naszych ludzi do różnych krajów w stosunku z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE dają tę rezolucję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z decyzją i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej marki na platformie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej marki na platformie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w której tworzy obywatel Ukrainy, zatrudnia pracownika na drogę służbową (do lekturze / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez rodzimą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Człowiek jest delegowany do robienia określonej pracy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki widać zostać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza może żyć łatwa: – przez 180 dni (na platformie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (uznanie na rzecz opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w punkcie odbycia podróży służbowej do Niemiec w rozwoju roku, będzie mocna jedynie 3 miesiące.

Głównym powodem takiej wypraw jest porozumienie między polską spółką a marką w Niemczech. Aby dokonać taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszelkiej Polski.

By uzyskać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: danie na produkcję w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami krajowymi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą oraz kierowany człowiek i oryginalni.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *